فشار خون بعد از دیالیز دلیل و چگونه به مقابله با آن چیست بالا نگه می دارد

فشار خون بعد از دیالیز دلیل و چگونه به مقابله با آن چیست بالا نگه می داردسلام، من یک بیمار نارسایی کلیه هستم و من تا به حال برای اولین بار دیالیز من جمعه گذشته. با این حال فشار خون من نگه می دارد بالا، پس از آن بسیار بالا، می تواند شما را به من دلایل و راه های مقابله با آن؟ بسیاری از بیماران مبتلا به نارسایی کلیه ممکن است چیزهایی مثل این تجربه، فشار خون بالا و یا سطح کراتینین بالا پس از دیالیز، اما تعداد کمی از آنها به دلایل دانم. موارد زیر برخی جزئیات در مورد این سوال، به امید آن می تواند شما را در برخی از راه کمک کند.

چرا فشار خون بالا نگه می دارد پس از دیالیز؟

دلیل این که چرا فشار خون بالا نگه می دارد بالا می تواند مختلف، از جمله:

1. افزایش حجم خون.

2. افزایش ترشح رنین آنژیوتانسین و.

3. استفاده از اریتروپویتین (EPO).

4. نسل از مواد وازواکتیو.

بنابراین هنگامی که شما فشار خون بالا پس از دیالیز کردم، شما بهتر است بگویید دکتر خود را بلافاصله که برای درمان بیماری خود کمک کننده است.

فشار خون بالا نگه می دارد پس از دیالیز چگونه به مقابله با آن؟

راه معمول است برای پیدا کردن علل آن و انجام برخی از اقدامات مربوطه را با کمک دکتر خود، یکی دیگر است برای پیدا کردن برخی از درمان های جایگزین دیالیز، می تواند کمک به بهتر بدون دیالیز شما زندگی می کنند. در اینجا من میکرو چینی Osmotherapy پزشکی به شما، که یک ترکیب کاملی از طب چینی و طب غربی را توصیه کند. با کمک این درمان، فشار خون بالا و سایر علائم می تواند به خوبی با عملکرد کلیه را بهبود کنترل می شود.

اگر سوالی دارید دیگر در مورد دیالیز و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان بیماری کلیه، برای تماس با دکتر آنلاین ما به طور مستقیم، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد برای کمک به شما هستند.

:: برچسب‌ها: ESRD درمان، دیالیز، فشار خون بعد از دیالیز بالا نگه می دارد ,
تاریخ انتشار : جمعه 24 بهمن 1393 | نظرات ()